ברוכים הבאים למלון סוויטות רמון

יום ראשון – בדרך דרומה

נתחיל את דרכנו דרומה דרך כפר השלום שבדימונה בתוכנת הניווט יש להזין בית ספר אחווה דימונה.

נפתח בארוחת צהרים טבעונית במסעדת בת עמי. המסעדה אינה פועלת בשבת (ביום שישי, הפעילות במתכונת מצומצמת)

 

מסעדה ייחודית הממוקמת בלב דימונה בכפר השלום – מרכזה של עדת העבריים מדימונה. העבריים הם טבעוניים אדוקים שאינם אוכלים מוצרי בשר, דגים, חלב או ביצים. כתוצאה מכך פיתחו מטבח ייחודי המשתמש במוצרים אשר אינם מוכרים יחסית בארץ. העבריים של דימונה התחילו להגיע לישראל מארה”ב במהלך שנות השבעים. למטבח הייחודי שלהם שילוב טעמים ייחודי: אפריקאי, אמריקאי ומקומי.

יש להודיע בבוקר לבת עמי מנהלת המסעדה על ההגעה הצפויה 054-678-3466.

 

לאחר הארוחה, נקנח בטעימות גלידה טבעונית בטעמים שלא מהעולם. בדרך מהמסעדה אל הגלידריה נשוטט בסמטאות כפר השלום המוגדר באופן פורמלי כקיבוץ. בגלידריה, חוץ מטעימות גלידה גם תוכלו לקבל פרטים נוספים מדוד על אורח החיים המיוחד כל כך של עדת העבריים אשר קשרה את גורלה עם גורלו של עם ישראל.

 

 

טעימות יין בכרמי עבדת – (לא מתאים לילדים)

 

זאת התחנה הבאה נזין בתוכנת הניווט “כרמי עבדת” נסיעה של כ 45 דק.

מומלץ לעדכן את אייל בעל החווה על הגעתכם הצפויה 053-226-7196.

 

חוות כרמי עבדת בנוייה סביב כרם משפחתי ג המכיל מגוון זנים גדול במיוחד דבר המאפשר ייצור מגוון יינות רחב. היין מיוצר ביקב המשפחתי  עטור הפרסים.

 

יינות כרמי עבדת משווק אך ורק במקום אם אהבתם יין מסויים במהלך הטעימות תוכלו לרכוש אותו רק כאן.

 

נמסור למארחינו בחווה את שובר הטעימות ונקבל אפשרות לטעום ממגוון יינות היקב המצויין.

 

עם ההגעה למלון רמון. – בחדר תמתין לכם

סלסלת מאפי “לשה”

מאפיית “לשה – אפייה במדבר”, הנה מאפיית בוטיק, המתמחה בלחמי בריאות, מחמצות, קמחים מלאים ותהליכים איטיים בטכניקות מסורתיות. תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם משובחים. המאפייה ממוקמת במצפה רמון ועם הזמן הפכה המאפייה להיות חלק בלתי נפרד מהנוף המקומי

.http://www.lashabakery.com/about

 

צוות המלון ישמח לתת לכם פרטםלגבי מקומות מומלצים לארוחת ערב במצפה רמון.

 

 

יום שני.

ארוחת בוקר במלון.

 

טיול אפניים מודרך על שפת המכתש.

זמן חופשי להרגע ולהינות בבריכת השחיה של המלון. או לבקר במרכז המבקרים הייחודי של מכתש רמון.

 

בדרך חזרה צפונה – גבינות קורנמל.

יש להזין בתכנת הניווט חוות קורנמל

מומלץ לעדכן את צוות החווה בדבר הגעתכם הצפויה 08-6555140

.

חוות קורנמל הוקמה על ידי ענת ודניאל קורנמל.

החווה נטועה על גבעה הצופה אל הנוף המדברי בהר הנגב. דיר העזים ממוקם אל מול טראסות אשר הינן שריד מחווה  עתיקה מתקופת ברונזה תיכונה (3000 – 4000 שנה). העיזים גדלות תוך הקפדה על תנאי ממשק ותזונה נאותים התורמים לאיכות החלב ובריאות העז.

העזים נחלבות פעמים ביום, החלב מועבר לעיבוד במחלבה שהקימו בני הזוג בחווה.

דניאל קורנמל התמחה בגיבון בארץ ובצרפת והוא משלב בין שמירה על הערכים המסורתיים המותאמים לאקלים המקומי לצד פיתוחן של גבינות שהן אינטרפרטציות אישיות לגבינות הצרפתיות המוכרות.

מה טועמים:

אנו נתיישב במסעדת החווה נגיש את שובר הטעימות ונקבל מגד של טעימות גבינות ולחם.

כמובן שאם ברצונכם להזמין מנות נוספות אתם בהחלט מוזמנים לעשות כן – בתוספת תשלום.

 

בחוות קורנמל תם הסיור הקולינרי – שתהיה לכולם דרך צלחה.

 

מחיר החבילה:  אמצע שבוע 475 ש”ח לאדם בחדר זוגי

סוף שבוע : 595 ש”ח לאדם בחדר זוגי

החדרים שלנו

הזמינו חופשה אונליין